Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся Міжнародний семінар Клубів толерантності

Міжнародний семінар Клубів толерантності в селі Славське Львівської області відбувся 19-20 січня 2008 року. Про це «Гал-info» повідомив голова молодіжного Клубу толерантності Сергій Хараху.
Семінар організував молодіжний Клуб толерантності в Класичній гімназії при ЛНУ імені Івана Франка за підтримки Управління сім’ї та молоді ЛОДА. На ньому були присутні члени Клубів з Києва, Львова, Маріуполя, Сімферополя, Кишинева, які представляли різні громади України і Молдови: українську, російську, єврейську, грецьку, вірменську, ромську, татарську та кримсько-татарську. Серед запрошених гостей на семінарі виступив В.Кузнєцов (Лондон, Великобританія) з лекцією на тему „Проблеми толерантності у країнах Співдружності”.
В програмі семінару члени Клубів толерантності обговорювали різноманітні питання щодо прав особистості на самовизначення, зокрема на національно-культурне та релігійне, порушували проблеми міграції, мігрантів та їх дітей, національних громад в Україні, проблеми подолання расової та релігійної нетерпимості, проблеми міжетнічних шлюбів та навчання іноземних студентів в українських навчальних закладах. У рамках семінару відбулася дискусія серед дітей, які в своїх навчальних закладах вивчають предмет „Християнська етика” або чули про проблему впровадження її як обов’язкового навчального предмету. Значна частина тренінгових занять була присвячена інтерактивним методам виховання толерантності в навчальних закладах та навичкам проведення презентації роботи молодіжних Клубів толерантності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ