Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відібрали 28 команд для «професійного» КВК

На Львівщині завершився відбірковий тур обласного конкурсу винахідливих і кмітливих серед учнівської молоді, який проходив упродовж лютого за ініціативи обласної служби зайнятості. Про це повідомили сьогодні, 2 березня, у відділі інформації та взаємодії з соціальними партнерами і громадськістю Львівського обласного центру зайнятості.

 

Мета цього масштабного профорієнтаційного заходу нового формату – у цікавій ігровій формі привернути увагу представників молодого покоління до розмаїття світу професій, наголошуючи на перевагах здобуття робітничих.

 

У відбірковому турі конкурсу взяли участь старшокласники 96 шкіл Львівщини. Команди гравців продемонстрували добру обізнаність із різними видами ремесел. Гострий розум, неабияка сценічна майстерність, дотепність висловів і жартів, вокальні здібності, молодечий запал – усе це гармонійно перепліталося з презентацією професій водія, кухаря, швачки, електрогазозварника, офіціанта, бармена, кравця, перукаря, пекаря і багатьох інших, які, на думку юних конкурсантів, сьогодні є найбільш потрібними та корисними.

 

У квітні 28 команд-лідерів відбіркового туру будуть представляти своє місто чи район у півфіналі конкурсу, що проходитиме у п’яти містах: Червонограді, Старому Самборі, Золочеві, Стрию й, звісно ж, у Львові.

 

Відтак у фінальній частині змагань кубок переможця у столиці Галичини виборюватимуть лише п’ять найсильніших молодіжних груп.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ