Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили міст на дорозі Нижня Яблунька – Турка

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк 25 листопада, під час робочої поїздки до Турківського району, взяв участь в урочистому відкритті мостового переходу на автомобільній дорозі Нижня Яблунька – Турка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Михайло Костюк привітав мешканців села Нижня Яблунька: «Сьогодні це свято, маленька частка тих приємних речей, які здійснюються для населення України задля покращення транспортних умов. Ми будемо продовжувати роботу із розбудови доріг, особливо гірських районів. Я прекрасно розумію, що значить міст для горянина. Тому я вітаю Вас з цією маленькою трудовою перемогою. Дякую будівельникам, дорожникам і землякам, які подбали про Ваш добробут. Бажаю Вам здоров'я, удачі та віри в майбутнє».

На завершення церемонії відкриття голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк разом із начальником виробництва ТзОВ «Трансмост» Анатолієм Кірінко та колишнім заступником керівника секретаріату Президента України Ігорем Пукшином урочисто перерізали червону стрічку.

Довідка:

Будівництво мостових переходів на автомобільній дорозі Нижня Яблунька-Турка км 3+200, км 4+300 та км 4+800, Турківського району було розпочато у 2008 році на виконання доручення Президента України від 06.02.2008р. № 1-1/238 та Прем’єр-міністра України від 07.02.2008р. №7401/1/1-08.

Однією з найважливіших передумов будівництва даних мостових переходів є зменшення випадків травматизму на залізничних коліях мешканців с.Нижня Яблунька Турківського району та впорядкування вуличної мережі місцевих проїздів села.

На виконання доручення Адміністрації Президента України від 12.10.2011р. №03-01/3063 протягом жовтня - першої половини листопада було забезпечено завершення робіт з будівництва даних мостових переходів.

Мостові переходи на автомобільній дорозі Нижня Яблунька-Турка дозволили забезпечити сполучення частини села з сільською радою та загальноосвітньою школою, а також забезпечують проїзд карет швидкої допомоги і пожежних машин до помешкань жителів села Нижня Яблунька, які знаходяться по правий та лівий берег р.Яблунька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ