Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині відкрито 14 приймалень Олександра Мороза

14 виборчих приймалень народного депутата, лідера Соціалістичної партії України Олександра Мороза відкрили днями у всіх виборчих округах Львівської області — повідомив „Гал-info” голова Львівського обласного комітету СПУ Євген Таліпов. За його словами, почергово у цих приймальнях, насамперед у громадській приймальні у Львові, приймають кандидати в депутати до рад всіх рівнів від Соцпартії, а також їхні довірені особи.
„Всі питання, які адресуються голові нашої партії або ж комусь із депутатів чи посадовців, які є членами Соцпартії, ми передаємо цим людям через їхніх довірених осіб”, — зазначив Євген Таліпов.
В громадські приймальні Олександра Мороза, за словами голови ЛОК СПУ, виборці в основному звертаються з питаннями до народних депутатів від Соцпартії. Питання ж, які стосуються Львова та області, мешканці Львівщини можуть поставити кандидатам від Соціалістичної партії до Львівської міської та обласної ради під час особистих зустрічей з соціалістами. Як зазначив Євген Таліпов, представики першої десятки від СПУ до Львівської міської ради та облради практично щодня проводять зустрічі з виборцями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ