Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині відремонтували 600 км доріг, - Синютка

Цьогоріч у Львівській області відремонтували 600 км автодоріг. На ремонт із різних бюджетів залучили рекордну в Україні суму – 3,4 млрд гривень. Про це під розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка сьогодні, 27 грудня. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, за два роки на Львівщині відремонтували понад тисячу кілометрів доріг.

«Перевагою є збільшення на 100 кілометрів, порівняно із минулим роком, протяжності відремонтованих доріг. Велику увагу приділяємо і надалі приділятимемо збереженню відремонтованих доріг», - наголосив очільник Львівщини.

Ключові дороги міжобласного значення – Львів-Тернопіль, Львів-Самбір-Ужгород, Бориня-Мохнате, Східниця-Верхнє Синьовидне, Львів-Пустомити-Меденичі, Львів-Радехів-Луцьк.

«Важливою є безпека дорожнього руху. Так, у 2017 році в області освітили 150 пішохідних переходів, встановили 5 світлофорів та облаштували 7 місць для вантажно-габаритного контролю», - додав Олег Синютка.

За його словами, на Львівщині впроваджують заходи з підвищення безпеки на автошляхах. Сума секторальної підтримки ЄС на 2018 рік – майже 120 млн грн.

«Важливим здобутком є те, що Львівський аеропорт отримав статус «мільйонника». Пасажиропотік зріс на 46,9%, кількість рейсів на 35,7%, - наголосив голова Львівської ОДА. -  У 2017 році відкрили 10 нових напрямків, загалом зі Львова курсує 33 авіарейси». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ