Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині відремонтували майже 17 км доріг: де саме і скільки це коштує?

Відремонтували майже 17 км доріг. Про це повідомив очільник області Максим Козицький.

Максим Козицький, Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Упродовж червня і до сьогодні ремонтні роботи проводили на 59 ділянках доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності. Зокрема, на 26-ти ділянках роботи завершили. 

“Касові видатки за цей період склали 52,8 млн грн з державного дорожнього фонду і 12,6 тис грн – з обласного бюджету”, - наголосив  Максим Козицький.

Зокрема, упродовж цього періоду багато зроблено на автомобільній дорозі Шопки - Станимир - Ганачівка, йдеться про дві великі ділянки загальною протяжністю майже 6,8 км. Ця дорога сполучає 4 населені пункти та перетинає шлях державного значення Куровичі-Рогатин. Цю дорогу проклали у 1962 році. І з того часу капремонту ніхто не проводив.

На ділянці від села Лагодів до кінця Станимира вже влаштовано нове асфальтобетонне покриття протяжністю близько 4 км.

Максим Козицький, Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Також у цей період активно тривали роботи на автомобільній дорозі Східниця - Верхнє Синьовидне. На майже 5-кілометровій ділянці, від Східниці в напрямку до Верхнього Синьовидного, проклали вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття та провели основні роботи з влаштування верхніх підпірних стінок.

На мостовому переході через річку Стрий, приблизно на 13-му кілометрі дороги, виконано підготовчі роботи для влаштування залізобетонних балкових прогонових конструкцій. Ці балки, а їх буде 33, якраз зараз виготовляють

 До кінця цього року, планують збудувати міст, а всю дорогу відремонтувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ