Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відзначать 21-шу річницю виводу військ колишнього СРСР з Афганістану

Сьогодні, 15 лютого, на Львівщині відзначать 21-шу річницю виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. В урочистостях візьмуть участь голова облдержадміністрації Микола Кміть, голова обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, представники військових структур, громадськості, –повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Святкування розпочнуться в 11.00 урочистою ходою ветеранів Афганістану за участю керівництва області та міста. Маршрут руху: пл.Є.Петрушевича, вул. Саксаганського, просп. Т.Шевченка, просп. Свободи, просп. В.Чорновола до пам'ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.» (вул. Батуринська) у супроводі однієї одиниці бойової техніки - БТР-70, знаменної групи 80-го окремого аеромобільного полку cухопутних військ Збройних Сил України та оркестру Західного територіального управління командування внутрішніх військ МВС України.

 

Згодом відбудеться покладання квітів від обласної, міської влади та громадськості до пам’ятника Т.Шевченкові та до пам'ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.». О 12.05 біля пам’ятного знаку розпочнеться панахида, після якої булде проведено урочисте віче з нагоди 21-ї річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ