Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині водій «дев’ятки» збив на переході жінку, а водій мікроавтобуса злетів у кювет

У Самборі під колесами автомобіля травмувалась жінка-пішохід. Постраждалу було доставлено до лікарні. У неї – перелом руки, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась у суботу, 26 січня, близько 20.30. 19-річний водій «дев’ятки» скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу на «зебрі».

Внаслідок ДТП постраждала, 41-річна місцева мешканка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до травматологічного відділення районної лікарні. Медики діагностували у неї перелом руки.

Державтоінспекція Львівщини звертається до всіх водіїв: будьте уважними за кермом, дотримуйтеся Правил дорожнього руху. Під’їжджаючи до пішохідного переходу, - не забувайте зменшити швидкість та пропустити людей!

27 січня близько 12.20 у Сокальському районі також трапилась ДТП: водій мікроавтобуса з’їхав у кювет.

За кермом автомобіля «VolkswagenTransporter» був 29-річний мешканець Червонограда. За попередніми даними, молодик не обрав безпечної швидкості рухута зїхав у кювет.

Внаслідок ДТП постраждав 29-річний пасажир цього автомобіля, мешканець Радехівського району. У чоловіка - закрита черепно-мозкова травма.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ