Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині впіймали наркодилера, який возив із Польщі героїн

Оперативники Управління боротьби з організованою злочинністю Львівщини знешкодили міжнародний канал надходження наркотиків в Україну, повідомив сектор зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Працівники міліції затримали 33-річного львів’янина, який возив із Польщі героїн. Упіймали зловмисника на кордоні із черговою партією дурману.

Чоловік ховав наркотики у машині. Згорток із героїном було ретельно замасковано у корпусі електронного годинника на панелі приборів автівки. Втім, навіть така надмірна конспірація не допомогла. Правоохоронці досить швидко відшукали наркотики та затримали зловмисника.

Проти нього порушили карну справу за одразу двома статтями Кримінального кодексу – ст.305 ч.3 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ст.309 ч.3 (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів).

У міліції розповідають – зловмисника вже «ловили» на перевезенні наркотиків. Однак, суд виніс йому надто поблажливе рішення. Тож невдовзі чоловік знову взявся за старе. За інформацією УБОЗівців, підприємливий молодик частенько їздив до Польщі за героїном та продавав його у львівських клубах.

Зараз зловмисник перебуває під арештом. Триває розслідування. Наркодилеру загрожує до дванадцяти років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ