Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині все спокійно – обласна ТВК

Вибори на Львівщині відбуваються спокійно. Вранці були проблеми з ви кресленням зі списків партії «Батьківщина», однак зараз голосування триває. Черги якщо і є то, вони не критичні. Думаю, до 10 години вечора всі, хто захоче, зможуть проголосувати. Про це сьогодні, 31 жовтня, під час прес-конференції повідомив голова Львівської обласної виборчої комісії Микола Щур.

За його словами, основні труднощі виникають тому, що члени комісії працюють у складних умовах, видають по 5-7 бюлетенів, виборці довго роблять вибір у кабінках, тому і виникають черги.

Він також додав, що проблеми з відкриттям дільниць через відсутність штампів про вибуття партії «Батьківщина» насамперед виникали у Львові, в районах і містах по області скарг майже не було.

Як додала під час прес-конференції заступник голови Львівської ОДА Ірина Мошура, штампи для позначок про вибуття «Батьківщини» буди надані у всі виборчі дільниці області. Вона також зауважила, що у Львові з цим впоралися значно гірше, ніж у районах. «Якщо у районах на кожну ТВК є 70, 80, 100 дільниць, то у Львові на одну ТВК їх 280. Тому членам комісії важко було всіх обдзвонити, довезти всім печатки», – каже вона.

акож під час виборів фіксували випадки, коли проставляли штампи про вибуття «Батьківщини» і зі списків до районних рад. Це трапилося у Золочівському районі.

На деяких дільницях бракувало бюлетенів. Як додав Микола Щур, закон не передбачає додатковий друк бюлетенів у день виборів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ