Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині встановили граничні розміри плати за проживання в гуртожитках

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть підписав розпорядження № 1235/0/5-08 «Про граничні розміри плати за проживання в гуртожитках».

Згідно із розпорядженням, для суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності (окрім комунальної форми власності), на балансі яких знаходяться гуртожитки, встановлено граничний розмір плати за проживання в гуртожитках (окрім студентських гуртожитків) громадян України, осіб без громадянства та іноземців, які займають приміщення, що знаходяться у спільному користуванні кількох осіб, які не перебувають у сімейних відносинах, у розмірі 150 гривень за ліжко-місце в місяць в опалювальний період та 100 гривень на місяць в неопалювальний період з урахуванням податку на додану вартість.

Щомісячний розмір плати за ліжко-місце у гуртожитку визначається, в межах граничного встановленого рівня, виходячи з фактичних витрат на утримання гуртожитку та вартості комунальних послуг.

Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області має здійснювати контроль за правильністю формування та застосування плати за проживання в гуртожитках.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ