Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрито наркоторговців, яких "кришувала" міліція

Львівській області викрито членів злочинного угрупування, які виготовили та збули наркотиків на суму понад 600 тис. грн. З’ясовано, що "прикриття" такої злочинної діяльності, яка тривала упродовж 2011-2012 років, здійснювали працівники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів міліції у Львівській області. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Затримано та взято під варту 8 учасників організованої злочинної організації, які виготовили та збули 13,7 літрів опію на суму понад 600 тис. грн. У ході слідчих дій та оперативно-розшукових заходів задокументовано понад 200 фактів незаконного збуту цієї речовини вказаними особами.

Прокуратурою області взято на контроль хід кримінального провадження стосовно 8 учасників угрупування, що зареєстроване слідчим управлінням ГУ МВС України у Львівській області за ч.1 ст.255, ч.3 ст.307, ч.3 ст.311, ч.2 ст.317 КК України. Згідно з чинним законодавством, за вказані злочини передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ