Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині викрито підпільний цех з тиражування контрафактної аудіовізуальної продукції, яка займала майже 20% ринку області

Працівники управління по боротьбі з економічними злочинами Львівщини викрили підпільний цех з тиражування контрафактної аудіовізуальної продукції.
Як повідомили «Гал-info» у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області, приватний підприємець налагодив процес підготовки до продажу контрабандних CD та DVD-дисків, які перед тим отримував з-за кордону. Привезені диски запаковували та постачали їх в роздрібну торгівлю.
„Вилучено понад 12 тисяч дисків формату DVD та CD без встановлених контрамарок, 15 тисяч футлярів до CD та DVD- дисків, поліграфію та пакувальні прилади. Всього понад 3 тисячі високоякісних екземплярів готової продукції. Також вилучено папір для поліграфії і вкладки до компакт-дисків”, - повідомив начальник УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області Василь Телиця.
Слід зазначити, що продукція цього підпільного підприємства займала майже 20% ринку області.
Точна вартість виявленого товару ще встановлюється. Однак, зі слів правоохоронців, вона перевищуватиме 300 тисяч гривень. Зараз працівники міліції відпрацьовують канали збуту контрафакту в області, порушена кримінальна справа. Підприємця звинувачують в порушенні законодавства, що регулює виробництво дисків, та в порушенні авторського права.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ