Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вимушено переселених осіб навчають започаткування власної справи

У перші дні травня Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" проводить підприємницькі тренінги в Стрию. Відвідати триденний навчальний курс у місті Стрий зголосилися вимушено переселені особи, які тимчасово залишили свої домівки та бізнес в Києві, Запоріжжі, на Донеччині, Луганщині, Харківщині.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як повідомляють організатори тренінгу, представники Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини", їм вкотре вдалося згуртувати досвідчених підприємців та фахових тренерів. Адже до війни кожен з учасників активно розвивав власну справу у сферах будівництва, логістики, в ресторанній та креативній індустріях. Впродовж трьох днів слухачі курсу разом з викладачами аналізуватимуть бізнес-ідеї,  бізнес-планування та організацію власної справи загалом.  

"Учасники отримають від нас необхідні знання та інструменти, усе для того, щоб відновити чи започаткувати бізнес у Львівському регіоні", - розповіла організаторка Стець Надія.

Асоціація "Ради Львівщини" вже організувала та провела аналогічні серії тренінгів для внутрішньо переміщених українців у Золочеві, Львові. наступні відбудуться у Дрогобичі.

Зацікавлених осіб запрошують приєднатися та дізнатися більше інформації за посиланням ТУТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ