Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині виявлено незаконно завезені автомобілі

26 та 27 березня інспектори дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції Львівської області виявили та затримали два автомобілі, які було завезено на територію України незаконним шляхом. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Так, 26 березня о 22.30 годині у місті Самбір на вулиці Сагайдачного інспектори ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль марки «БМВ-520» (реєстрація Республіки Польща) під керуванням 33-річного жителя села Ралівка Самбірського району.

Під час перевірки документів було з’ясовано, що чоловік керував вищевказаним автомобілем без відповідних документів. Крім того, згідно з перевіркою через базу даних митниці встановлено, що даний автомобіль ввезено на територію України незаконним шляхом. Вказаного водія та автомобіль для проведення перевірки доставлено у Самбірський МВ.

Наступного дня, 27 березня, о 00.30 годині у місті Самбір на вулиці Сагайдачного інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Сеат Толедо» (реєстрація Республіки Польща), яким керував 26-річний житель села Сіде Самбірського району.

Як було з’ясовано, чоловік керував вищевказаним автомобілем без відповідних документів. А під час перевірки документів через базу даних митниці з’ясувалось, що цей автомобіль також було завезено на територію України незаконним шляхом.

Вказаного водія та автомобіль для проведення перевірки доставлено у Самбірський міський відділ міліції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ