Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині з підприємця стягнули 1 мільйон гривень „заборгованих” податків

Під час проведення перевірки дотримання вимог чинного податкового законодавства суб’єктом підприємницької діяльності, прокуратура Пустомитівського району Львівської області виявила факт несплати заборгованості перед бюджетом на загальну суму понад мільйон гривень. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.
 У відповідності до п.п.3.1.1 п.3.1 ст.3 Закону України “Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетом та державними цільовими фондами” активи платника податків (кошти та матеріальні цінності, що належать юридичній або фізичній особі за правом власності або повного господарського відання) можуть бути примусово стягнуті в рахунок погашення його податкового боргу виключно за рішенням суду.
У зв'язку з цим, прокурором району скеровано до господарського суду Львівської області позовну заяву в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Пустомитівському районі до суб'єкта підприємницької діяльності про звернення стягнення заборгованості перед бюджетом на активи на загальну суму понад 1 мільйон гривень.
Постановою господарського суду Львівської області позов прокурора задоволено повністю та визнано вимоги прокуратури підставними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ