Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Львівщині 2016 року контракти із ЗСУ підписало більше як 3 тис. осіб

Протягом 2016 року на Львівщині підписали контракти на службу в ЗСУ 2,7 тис. військовослужбовців солдатського та сержантського складу. Окрім тог,о контракти підписало ще 500 офіцерів. Про це сьогодні, 6 лютого, під час брифінгу розповів Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Фото з Ukrainian Military Pages.

За його словами, є свідомі громадяни, які готові жертвувати досить виковим статусом та прибутковим бізнесом за для служби в українській армії.

«З початку цього року за січень у нас підписало контракти близько 130 осіб. За лютий маємо ще 50 осіб, які готові підписати контракти. Це люди різні, як з вищою освітою, так і з середньо-спеціальною освітою. Підписують контракти навіть депутати, які вже відвоювали, повернулися і прийшли, щоб знову підписати контракт», - сказав він.

Окрім того, за словами Олександра Тіщенко, незважаючи на загострення бойових дій охочих підписати контракт стає більше.

«У нас є загиблі у 80-ї бригаді. Ніхто втрат не приховує. Тенденції зменшення охочих підписати контракти не зменшується. Окрім того, ніхто їх одразу на фронт не відправляє. Тих, хто хоче підписати контракт спершу відправляють в учбову частину і вже там їх розподіляють в бригади», - пояснив Тіщенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ