Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

На Львівщині за любов до правди жорстоко побили керівника організації рибалок

Учора, 6 грудня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат Осип Магур озвучив заяву фракція ВО «Свобода». Відповідно, свободівці вимагають негайно провести розслідування за фактом побиття керівника організації рибалок Львівщини, Володимира Ткачика.

Як зазначив Осип Магур 2 грудня жорстоко побили керівника організації риболок Львівщини Володимира Ткачика.

За його словами, два молодики пiдстерегли Володимира Ткачика коли він виїжджав автiвкою на головну дорогу і зупинився, щоб пропустити зустрiчний транспорт. Саме у цей момент один iз них вiдкрив дверi і вдарив його у голову.

Ткачика врятували інспектори ДАІ, яких про бійку попередив один із водіїв, який проїздив повз. Інспектори ДАІ врятували життя керівнику організації та провели затримання нападників.

Нагадаємо, що 2 грудня Ткачик разом із громадою риболок Львівщини брав участь у акції проти скасування пільг чорнобильцям та авганцям під стінами Львівської ОДА .

Також члени громадської організації рибалок постійно відслідковували більшість вождойм Львівщини й інформували екологічних інспекторів та депутатів про браконєрський вилов риби.

Також напередодні Ткачик звинувачував керівництво рибінспекції у потуранні браконьєрам, а також інформував про бездіяльність природоохоронної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ