Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині за один день троє нетверезих водіїв скоїли ДТП

Протягом 4 грудня у Львові та у Львівській області сталося три дорожньо-транспортні пригоди, які скоїли нетверезі водії автомобілів. У цих аваріях травми отримали троє людей, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Так, 4 грудня о 00.10 годині у Львові на вулиці Лінкольна, 13 водій автомобіля «ВАЗ-21013», 23-річний житель Львова, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги на узбіччя, де перекинувся.

Унаслідок цієї автопригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження (перелом хребта) та був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Лікарі також встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Інша ДТП сталась 4 грудня о 00.40 годині у місті Жидачів на перехресті вулиць Фабрична-Грушевського. Там водій автомобіля «Ніссан Альмера», керуючи у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила проїзду перехрестя, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Сітроен» під керуванням 32-річної жительки смт Журавно Жидачівського району.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Сітроен», 30-річний житель міста Жидачів, – тілесні ушкодження. У чоловіка – черепно-мозкова травма. Його доставлено у Жидачівську центральну районну лікарню.

А близько 22.10 години на автодорозі сполученням Сокаль-Бояничі у селі Забужжя Сокальського району водій автомобіля «Пежо-505», 48-річний житель міста Червоноград, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв зіткнення з автомобілем «Міцубіші» під керуванням 42-річного жителя Червонограда.

Попередньо встановлено, що ДТП сталась через порушення нетверезим водієм автомобіля «Пежо-505» правил дорожнього руху, а саме – правил проїзду перехрестя.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Міцубіші» – тілесні ушкодження (забій грудної клітки).

За усіма фактами ДТП триває перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ