Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На Львівщині за вихідні восьмеро людей отруїлись газом

Три випадки отруєння чадним газом, у яких постраждали загалом восьмеро людей, трапилися учора, 19 січня, у Львівській області. Про це повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так учора, 19 січня о 2.29 у місті Дубляни (Жовківського району) в приватному житловому будинку попередньо отруїлись четверо осіб (з них 2 дитини), а саме: дорослі – 1972 та 1974 років народження (від госпіталізації відмовились), діти – 2003 та 2008 років народження. Потерпілих доставили в Львівську комунальну міську дитячу клінічну лікарню. Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрили подачу газу в будинок.

Того ж дня о 15.20 у Львові (вул. Городоцька, Личаківський район) в квартирі житлового будинку попередньо отруїлася чадним газом мешканка 1990 року народження, яку госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні. Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрили подачу газу в квартиру.

О 17.09 у Львові (вул. Хімічна, Шевченківський район) отруїлись чадним газом 3 особи, з них 1 дитина 2003 року народження, яку госпіталізували у міську дитячу клінічну лікарню. Дорослі 1987 та 1965 років народження госпіталізовані до Львівської обласної клінічної лікарні. Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрили подачу газу в квартиру.

 

Причини подій з’ясовують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ