Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за вихідні затримали 45 п’яних водіїв

Лише за минулі вихідні, 21 і 22 січня 2012 року, інспектори ДАІ Львівської області виявили 45 водіїв, які керували транспортними засобами, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. За 19 днів січня таких було виявлено 350 осіб, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зважаючи на те, що водіїв, які їздять напідпитку, найчастіше виявляють у період свят, все ж статистика останніх вихідних свідчить про інше – ця категорія учасників дорожнього руху і надалі продовжує святкувати.

Варто наголосити, що водії, які сідають нетверезими за кермо транспортних засобів, нехтують не лише Правилами дорожнього руху, але й життям та здоров’ям своїм і тих, хто поруч.

Останній такий випадок стався 21 січня о 2.40 годині. Так, на автодорозі сполученням Львів-Шегині біля села Волиця Мостиського району водій автомобіля «Мазда», 40-річний житель міста Чернівці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «ФольксвагенКадді» під керуванням 31-річного жителя міста Житомир.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Мазда», 26-річна жителька міста Чернівці, – тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому склепіння та основи черепа, забою головного мозку важкого ступеня, мозкової коми. Жінку було госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню, де вона померла.

У цій ДТП також був травмований пасажир автомобіля «Фольксваген Кадді», 36-річний житель міста Житомир. Чоловіка із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, рваної рана лобної ділянки голови було госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню.

Зараз за даним фактом ДТП триває слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ