Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині забезпечать фінансовою допомогою найбільш незахищені категорії ВПО

Львівська ОВА у співпраці з провідною біржею криптовалют Binance та благодійною ініціативою "Паляниця" забезпечить фінансовою допомогою найбільш незахищені категорії людей з-поміж переселенців. Львівська область стала першою в Україні, де реалізовують такий проєкт.
фото - пресслужба Львівської ОВА

Про це у фейсбуці повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький.

Допомога у розмірі 75 доларів на місяць, яка нараховуватиметься впродовж трьох місяців, передбачена для жінок з числа ВПО. Насамперед для матерів неповнолітніх дітей та багатодітних, людей з інвалідністю та похилого віку.

Особливістю цієї фінансової допомоги є те, що вона нараховується на криптогаманець. Звідти її потрібно вивести на банківську карту. Із цим людям допомагає благодійна ініціатива "Паляниця". Волонтери цієї організації приїжджають у прихистки, допомагають із реєстрацією у програмі та виведенням фінансової допомоги із криптогаманця.

За словами очільника області, на першому етапі цієї ініціативи планують охопити 5 тисяч внутрішньо переміщених осіб. До слова, тисяча з них уже зареєструвалась та отримали кошти. Гроші надійшли впродовж тижня від дня реєстрації.

"Дякую "Binance" та "Паляниці" за співпрацю, спрямовану на допомогу тим, хто цього дійсно потребує. Обидві організації від початку повномасштабного вторгнення спрямували свої зусилля на допомогу українцям. Binance Charity зібрала понад 10 мільйонів доларів для допомоги нашим громадянам, а "Паляниця" – понад 2 мільйони доларів", - додав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ