Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині заговорили про фінпідтримку імпорту польської продукції

Фінансову підтримку імпорту польської продукції обговорили під час бізнес-заходу в консульстві Республіки Польщі. Про це сьогодні, 27 вересня, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові відбувся бізнес-сніданок, в межах якого обговорили фінансову підтримку імпорту польської продукції, послуг та інвестицій на українському ринку.

До обговорення долучився голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.

«Ті хто тут зібрався, мають високий ступінь мотивації. Сильна Україна можлива тільки із сильною економікою, а основа цього – приватний бізнес. Багато експортних агенцій допомагають створити бізнес там, де він міг би не відбутися. Співпраця між Україною та Польщею має ще багато напрямів для розвитку. Тому весь цей потенціал треба використати. Наше спільне майбутнє  -  в активній співпраці», - зазначив голова ЛОДА.

«Завдяки ініціативі Закордонного торговельного бюро у Києві нам вдалося організувати сьогодні цю зустріч. Такі події дуже потрібні для спільної роботи. Ця зустріч покликана поінформувати про інструменти, якими можна бізнесу скористатися», - наголосила заступник Генерального консула Катажина Солек.

В межах бізнес-зустрічі порушили питання використання короткострокових інструментів підтримки експорту польських товарів, страхування та пропозицій банківських послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ