Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині загинула невідома жінка: потрапила під колеса одразу двох авто

8 грудня о 20.05 годині на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля «ВАЗ-21099», 28-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, скоїв наїзд на невстановлену жінку, віком приблизно 50-60 років. Повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Після цього автонаїзду жінку відкинуло на зустрічну смугу руху, де на неї наїхав інший автомобіль – «Міцубіші Паджеро» під керуванням 42-річного жителя Тячівського району Закарпатської області.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через порушення жінкою-пішоходом правил дорожнього руху, яка раптово вийшла на проїжджу частину дороги у невстановленому місці, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху.

Унаслідок цієї автопригоди невстановлена жінка-пішохід від отриманих травм померла на місті ДТП. Особу загиблої встановлюють.

Водій автомобіля «Міцубіші Паджеро» отримав тілесні ушкодження (забійні садни лобної ділянки голови справа, забій грудної клітки) та був госпіталізований у лікарню швидкої медичної допомоги Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ