Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині започаткують молодіжний фестиваль національних культур

26 червня на Львівщині відбудеться перший молодіжний фестиваль національних культур — повідомив «Гал-info» координатор Львівського клубу толерантності Сергій Хараху. За його словами, до участі у фестивалі запрошено молодь усіх національних громад нашої області, яких є понад 20-ть.
«Проведення фестивалю було ініціативою дітей, які займаються у Клубі толерантності, а ми просто відгукнулися на цю ідею. Подібний фестиваль на Львівщині проводять вперше. Звичайно, в нас часто відбуваються фестивалі національних культур, але там виступають всі національні колективи, на цьому ж фестивалі виступатимуть тільки діти та молодь. Особливе зацікавлення до проведення фестивалю виявила німецька та українська громада», — зазначив Сергій Хараху.
Перший молодіжний фестиваль національних культур проходитиме у Жовкві. За словами Сергія Хараху, з такою ініціативою виступило управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА, яке окрім національних культур таким чином хоче популяризувати й місцеві творчі колективи. Молодіжний фестиваль національних культур, за задумом організаторів, має стати традиційний і щоразу відбуватиметься в іншому місті Львівської області.
На проведення цьогорічного фестивалю, як повідомив Сергій Хараху, обласна влада виділила 10 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ