Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині запрацювали ще дві поліцейські станції

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
Сьогодні, 13 квітня, у рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади" розпочали роботу поліцейські станції у місті Судова Вишня (Судововишнянська територіальна громада) та селі Волиця (Шегинівська територіальна громада). Про це повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Участь в урочистих відкриттях станцій взяли начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Олександр Шляховський, голова Судововишнянської територіальної громади Зеновій Фольтович, в.о. голови Шегинівської територіальної громади Оксана Павуцьо, а також мешканці громад.

У місті Судова Вишня поліцейська станція працюватиме на площі І.Франка, 14, обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть старший лейтенант поліції Олег Живоронко та майор поліції Михайло Полюга. У селі Волиця поліцейська станція розташована на вулиці Дружби, 22, там працюватиме старший лейтенант поліції Володимир Козак.

Поліцейські забезпечені усім необхідним для роботи - службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку, оргтехнікою. Офіцер громади матиме повноваження дільничного офіцера поліції, патрульного поліцейського, своєчасно реагуватиме на звернення людей, запобігатиме вчиненню правопорушень, проводитиме превентивну роботу тощо.

Усі поліцейські офіцери громад пройшли суворий відбір та спеціалізоване навчання.

"Сьогодні ми стали на крок ближчими до створення безпечного середовища для населення ще двох громад області. Ми працюємо для того, щоб люди завжди мали підтримку, відчуття захищеності, могли покластися на поліцейських у будь-яких складних ситуаціях. Відкритість, прозорість, результативність – ось наші пріоритети. Звертаюся до поліцейських офіцерів громад: ви маєте усвідомити, яка на вас покладена відповідальність перед людьми, і ваше завдання – служити їм та захищати", - зазначив Олександр Шляховський під час відкриття поліцейських станцій.

На території Старовишневецької територіальної громади проживає майже 11 тисяч осіб, на території Шегинянської – майже 7,5 тисяч.

Нагадаємо, що проєкт "Поліцейський офіцер громади" реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та територіальними громадами Львівщини. Зокрема, приміщення для правоохоронців були виділені та відремонтовані за кошти місцевих бюджетів. Поліцейський офіцер житиме та працюватиме у громаді, де цілодобово надаватиме населенню якісні поліцейські послуги та забезпечуватиме правопорядок. Оцінювати його роботу будуть мешканці громади.

На Львівщині відкрились ще дві поліцейські станції

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 7 квітня у Підберізцівській громаді відкрили поліцейську станцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ