Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині засудили зловмисника, який чинив насильство над ексдружиною

Як повідомили 16 липня Гал-інфо у прес-службі Прокуратури Львівської області, прокурори на Львівщині вдруге довели вину чоловіка, який вчиняв над ексдружиною домашнє насильство.
фото ілюстративне

Ідеться про раніше судимого за побиття дружини 60-річного мешканця Бущини, який після визнання його вини все-таки продовжив вчиняти домашнє насильство, однак, уже психологічного характеру.

Впродовж серпня-жовтня 2019 року зловмисник систематично ображав дружину, погрожував їй фізичною розправою, принижував, висловлювався нецензурно та залякував.

Вироком суду першої інстанції фігуранта визнано винним та засуджено за ст.126-1 КК України (домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо колишнього подружжя, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої) до реальної міри покарання у вигляді 3 місяців арешту. Цей вирок чоловік оскаржив.

Проте, вже у липні цього року прокурори Радехівської місцевої прокуратури, які забезпечували підтримання обвинувачення в суді, довели вину порушника у суді апеляційної інстанції.

Апеляційний суд Львівської області підтримав позицію відомства та залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, мешканку Житомирщини посадили під варту за крадіжки із проникненням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ