Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині засуджені виготовили продукції майже на 7 млн грн

Упродовж 2017 року підприємствами виправних установ для потреб населення та організацій Львівщини виготовлено товарної продукції на суму 6 882,4 тис. грн, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Це дозволило додатково залучити до праці 117 засуджених, оскільки праця є однією із форм виховання свідомості засуджених, підготовка до загальноприйнятої поведінки у суспільстві після звільнення.

Підприємства виправних колоній області загалом виробляли продукції для шахтних підприємств регіону, продукції комунального призначення (автобусні зупинки, урни для сміття, дитячі майданчики), для освітніх закладів області дитячі стільці та металеві лавки для Львівського державного університету внутрішніх справ.

Основна господарська діяльність підприємств зосереджена на виготовленні та реалізації продукції дерево- та металообробки, будівельних матеріалів, легкої промисловості (швейні вироби), каменеобробки, шахтного обладнання, альтернативних видів палива, інженерно-технічних  засобів  охорони, систем відеоспосткркження (відеокамери, ресівери та блоки живлення), продукції  комунального  призначення та надання широкого спектру промислових послуг замовникам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ