Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині засуджено контрабандиста спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації

Набув чинності вирок Сихівського районного суду м.Львова стосовно 29-річного громадянина України, який у 2011 році незаконно перемістив через митний кордон України спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, які відповідно до чинного законодавства заборонені до вільного обігу та користування. Повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Мешканець Львова придбав через мережу Інтернет шість спецзасобів негласного відео- та аудіо контролю, закамуфльованих під брелоки від автосигналізації. Спеціальну техніку зловмисник зберігав за місцем проживання та мав намір у подальшому реалізувати на території області.

Слідчими СБУ стосовно торговця спецзасобами порушено та розслідувано кримінальну справу за ч.1 ст.201 (контрабанда) та ч.1 ст.359 (незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України. Вироком суду його визнано винним та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки з конфіскацією предметів контрабанди з іспитовим терміном один рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ