Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині засуджено приватного підприємця, який незаконно втручався у мережу електрозв’язку

Дрогобицьким міськрайонним судом Львівської області визнано винним місцевого приватного підприємця, який без отримання ліцензії та дозвільних документів на користування радіочастотою надавав незаконні послуги доступу до мережі Інтернет через самовільно встановлений несертифікований радіоелектронний передавач. Повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Порушуючи Закон України «Про радіочастотний ресурс України», 32- річний підприємець самовільно встановив передавач на будівлі одного з підрозділів державної служби України, під’єднав його до антени та налаштував на частоту, яка знаходилася у безпосередній близькості до смуги частоти, виділеної іншому суб’єкту господарювання у сфері послуг телекомунікації. Таким чином підприємець створив радіоперешкоди, блокувавши роботу іншого суб’єкта господарської діяльності.

Слідчими СБ України у Львівській області в результаті проведення огляду місця події виявлено та вилучено телекомунікаційне радіовипромінювальне обладнання, а стосовно вищевказаного зловмисника порушено та розслідувано кримінальну справу за ч.1 ст.361 Кримінального кодексу України.

Постановою суду його визнано винним та передано на поруки трудового колективу з конфіскацією предметів вчинення злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ