Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали чоловіка, який побив до смерті свого батька

У Мостиському районі Львівщини правоохоронці затримали чоловіка, який побив до смерті свого батька, – повідомила сьогодні, 5 січня, прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

У передноворічний вечір Василь (імена у тексті змінено) прийшов додому напідпитку. Він часто сварився із батьком, і цей вечір не був винятком. Між Василем і стареньким виник конфлікт. Вони посварилися і молодик кілька разів ударив батька.

Після інциденту Василь вийшов з дому, а тато попрямував до сестри. Це було десь о сьомій годині вечора.

«Пенсіонер посидів трохи у родичів, розповів, що його побив син. Чоловік заснув, а о першій годині ночі йому стало погано. Йому викликали швидку допомогу», – повідомив слідчий Мостиського РВ ГУМВС України у Львівській області Віктор Заболітний.

Пенсіонера забрали до лікарні. Медики помітили на його тілі побої. Вранці 70-річного чоловіка прооперували, проте врятувати не змогли. Дідусь після операції помер. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала від тяжких тілесних ушкоджень.

Лікарі повідомили про це у міліцію. Правоохоронці затримали 29-річного Василя. Він зізнався у скоєному. З’ясувалося, що чоловік вже двічі судимий за крадіжки. У 2005 році він вийшов з в’язниці.

«За фактом злочину порушено кримінальну справу за ст. 121 ч. 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого)», – додав Віктор Заболітний.

Тепер затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ