Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали групу автозлодіїв, які спеціалізувались на дорогих авто

Львівські оперативники впіймали автозлодіїв, які спеціалізувалися на дорогих, престижних іномарках. У їхньому «послужному списку» щонайменше 15 таких угонів. Про це повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

За цієї групою автовикрадачів правоохоронці «полювали» вже давно. Eпіймати зловмисників було доволі складно. Вони постійно переїжджали із місця на місце. До того ж, діяли надзвичайно обережно.

 «Вони йшли «на справу» тільки вночі. До вибору кожної автівки підходили надзвичайно прискіпливо. Викрадали тільки дорогі, престижні іномарки - позашляховики «Прадо», «Лексуси». Діяли на території західного регіону. Найчастіше «гастролювали» у курортних містечках – Трускавці, Моршині, Східниці», - розповідає Ігор Підлужний, заступник начальника Управління карного розшуку ГУМВСУ у Львівській області.

Одного зі зловмисників упіймали пізно ввечері у Львові, неподалік його будинку. Наступного дня, вдосвіта, затримали його спільника. Чоловіка розшукали на Жовківщині. Він переховувався у приміщеннях закинутої ферми в одному із сіл району.  
Під час затримання оперативники вилучили там справжній бандитський арсенал – цілий набір відмичок та сканерів, за допомогою яких злочинці викрадали автомобілі. А ще - бронежилети, маски, з десяток наручників, чимало набоїв різного калібру.

«Є підозри, що учасники цієї групи не обмежувались лише угонами, а вчиняли й інші, більш тяжкі злочини. Ця версія поки що перевіряється», - зазначив заступник начальника Управління карного розшуку ГУМВСУ у Львівській області Ігор Підлужний.
Зараз оперативники розшукують третього учасника цієї злочинної групи – 33-річного Тараса Розлуцького. Він уродженець міста Новий Розділ, що на Львівщині. Чоловік уже кілька років переховується від міліції. Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про місце перебування злочинця, повідомляти про це за телефонами у Львові 258-64-12, 258-67-63 або «102». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ