Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали групу квартирних крадіїв

Працівники міліції на гарячому затримали групу зловмисників, котрі обкрадали квартири в місті Червоноград та Сокальському районі, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, за матеріалами Оксани Козачок, помічника начальника Червоноградського МВ.

До працівників Червоноградського міського відділу міліції, 8 листопада, надійшло повідомлення від 26 – річного місцевого мешканця про те, що невідома особа проникла в його квартиру.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка на гарячому затримала трьох зловмисників згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Ними виявились безробітні мешканців міста Червоноград. Одного з них правоохоронці розшукували за скоєння подібних злочинів.

«Проведеними заходами ми з’ясували, що затримані, протягом довгого часу обкрадали квартири, встановлено їх причетність до трьох крадіжок, які були скоєні у Червонограді та Сокальському районі», - розповів  начальник Червоноградського міського відділу міліції, полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 та ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ