Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали міліціонера, що торгував маковою соломкою

На Львівщині затримали помічника дільничного інспектора, якп займався збутом макової соломки, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Досудовим слідством з'ясовано, що обвинувачений Б., працюючи на посаді помічника дільничного інспектора міліції СДІМ Золочівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області, зловживаючи службовим становищем, умисно, з корисливих мотивів з використанням службового становища всупереч інтересам служби, на початку лютого 2012 року, запропонував Ш. знайти особу, якій можна збути макову соломку, що наявна в нього вдома. 29 лютого Ш. повідомив правоохоронця про те, що є особа, яка хоче придбати 10 стаканів подрібненої макової соломки, останній погодився продати вищевказану кількість макової соломки, по ціні 75 грн. за один стакан.

За проданий наркотичний засіб Б. отримав 700 гривень. 

Прокуратурою Золочівського району Львівської області 2 березня 2012 року порушено кримінальну справу відносно вказаного працівника правоохоронного органу Б. за ознаками злочину, передбаченого ст. 307 ч.2 та ч.3 ст.364 КК України, незаконними діями якого також підірвано авторитет та престиж правоохоронних органів, тобто заподіяно істотну шкоду державним інтересам.

Крім того, стосовно Ш. та Я. прокуратурою району порушено кримінальну справу за ст. 307 ч.2 КК України.

На даний час, у кримінальній справі вказаним особам пред'явлено обвинувачення. Золочівським районним судом останнім обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

Зазначимо, що макова соломка відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ