Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали підозрюваного у розбійному нападі

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу. Чоловік напав на 17-річного хлопця, наніс йому удар в обличчя та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відібрав у нього сумочку та ланцюжок, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівське відділення поліції сьогодні, 22 травня, з заявою про напад на її 17-річного сина звернулась 40-річна львів’янка. За словами заявниці, 21 травня близько 18.00 у селі Солонка поблизу одного з дачних кооперативів, на її сина напав невідомий чоловік, наніс йому удар в обличчя та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відібрав у хлопця сумочку, зірвав з шиї ланцюжок та втік у автомобілі. Загальна сума збитків становить близько одинадцяти тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 20-річний львів’янин. Зловмисника опитують у Пустомитівському відділенні поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ