Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали вбивцю 75-річної жінки

Поліцейські протягом тридцяти хвилин затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки на Львівщині. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП Львівщини.
Фото: Поліція Львівщини

За скоєне мешканцю Жовківського району загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Сьогодні, 27 жовтня, о 14.10 у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомий зловмисник наніс місцевій жительці удар ножем в ділянку серця та втік з місця події. Незважаючи на зусилля медиків, внаслідок отриманого поранення, 75-річна жінка померла.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Протягом тридцяти хвилин поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину - ним виявився 60-річний місцевий мешканець, та затримали його. Попередньо встановлено, що між затриманим та загиблою виник конфлікт.

За фактом слідчі Жовківського відділення поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ