Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали зловмисника, причетного до вбивства пенсіонера

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, у Городоцьке відділення поліції 20 липня надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у дачному кооперативі було виявлено тіло чоловіка без ознак життя, з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 72-річний мешканець міста Городок, власник дачі. Також було встановлено, що близько 10.00 між загиблим та раніше судимим 39-річний мешканцем одного з сіл району, котрий допомагав йому по господарству, виник конфлікт, під час якого молодший чоловік наніс старшому кілька ударів металевою палицею по голові. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці події.

Після цього зловмисник заволодів автомобілем жертви та намагався втекти. Невдовзі патрульні поліцейські затримали його на автодорозі ʺЛьвів-Шегиніʺ та доставили у Городоцьке відділення поліції. Викрадений автомобіль ʺСітроен Берлінгоʺ правоохоронці вилучили.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, санкція якої передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі та за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ