Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримано банду квартирних злодіїв

Працівниками УБОЗу було затримано банду квартирних злодіїв, які обкрадали квартири у Львівській області. Основною здобиччю були дорогоцінності, гроші, а також цінні малогабаритні предмети – повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Група зловмисників складалась із трьох чоловік, очолював банду мешканець Російської Федерації, неодноразово судимий у місті Вороніж за квартирні крадіжки. У 2004 році втік з під варти і знаходився на території України.

На совісті зловмисників не одне помешкання, а своїх жертв затримані вибирали, орієнтуючись на пластикові вікна та броньовані двері. Труднощів під час зламування у грабіжників не виникало, а після себе вони залишали порядок.
Нещодавно жертвою квартирної крадіжки стала пані В.: її не було вдома протягом години, але цього часу вистачило, щоб відкрити двері на балкон і пограбувати помешкання. Коли власниця повернулась, то у квартирі вже нікого не було.
Голову банди та його спільників передано в Сихівський РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню їх причетності до інших нерозкритих злочинів на території регіону.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ