Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримано злочинців, які напали на родину священика

Оперативники Управління карного розшуку Львівщини затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у нападі на родину священика у одному із сіл Яворівського району, – повідомила вчора, 19 січня, прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

18 січня нападники в масках увірвалися до будинку священика. Двері хати були відчиненими, тож зловмисники безперешкодно потрапили туди. Спочатку напали на дружину настоятеля. Вона почала кричати, кликати на допомогу чоловіка. Коли той прибіг до кімнати, розбійники почали його бити.

Постраждалих зв’язали та стали залякувати. Вимагали, аби подружжя зізналося, де заховані гроші. Налякана жінка віддала нападникам дві тисячі гривень. Проте цього виявилося замало. Розбійники продовжували бити подружжя, наполягаючи, аби постраждалі віддали їм усі свої заощадження. Так і не домігшись свого, нападники повтікали.

Постраждалі одразу звернулися за допомогою до міліції. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. І вже наступного дня вранці розбійників було затримано.

«Двоє із них - раніше судимі. Це 40-річний мешканець Пустомитівського району та його спільник, 30-літній громадянин іноземної держави. На території України він перебував нелегально», – повідомив керівник Управління карного розшуку Львівщини Роман Рибіцький.

Ще одного співучасника цього злочину затримали у Львові.

Вже порушено кримінальну справу за ст.187 ч.3 ККУ (Розбій, поєднаний із проникненням у житло). За вчинення цього злочину передбачено відповідальність – від семи до дванадцяти років тюрми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ