Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині завершилася операція "Двоколісний транспорт". Підсумки

Від 1 до 31 липня поліцейські проводили з водіями двоколісних транспортних засобів – мотоциклів, моторолерів, скутерів, велосипедів та самокатів - профілактичну роботу, а також виявляли порушників. Про це повідомили 4 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Поліція Львівської області

Так, протягом відпрацювання співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини виявили чотири двоколісні транспортні засоби, що перебували у розшуку.

Крім того, за час проведення операції правоохоронці виявили 134 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння – стосовно них складено адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Також, згідно ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами), складено 262 адмінпротоколи на водіїв, які керували двоколісним транспортним засобом без права керування таким засобом, 38 - на водіїв, які керували без посвідчення водія чи реєстраційного документа, та 9 – на водіїв, які керували, будучи позбавленим такого права.

Крім того, поліцейські притягнули до відповідальності згідно ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення 84 водіїв - за керування транспортним засобом без мотошолома та 59 водіїв – за керування транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ