Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині завершились збори з безпеки польотів із керівним складом армійської авіації

На базі 16-ї окремої бригади армійської авіації 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується у Бродах, проводились п’ятиденні збори з безпеки польотів із керівним складом управління армійської авіації, начальниками відділів армійської авіації армійських корпусів, командирами військових частин армійської авіації та їхніми заступниками. Про це повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Михайло Гриневич.

Під час зборів з безпеки польотів було підбито підсумки виконання завдань у минулому навчальному році та визначено головні пріоритети на новий навчальний рік. Учасникам зборів продемонстрували практичну фазу підготовки та проведення польотів вертолітної ескадрильї 16-ї окремої бригади армійської авіації, яка входить до складу Об’єднаних Сил швидкого реагування. Льотчики вертолітної ескадрильї, якою командує підполковник Ігор Мазепа,провели вже другу з початку навчального року льотну зміну.

На завершення зборів було проведено польоти вдень при встановленому мінімуму погоди на вертольотах Мі-8 та Мі-24. Вертолітники із Херсона, Калинова та Бродів, а також офіцери управління армійської авіації командування Сухопутних військ Збройних Сил України здійснювати посадку при мінімальній нижній границі хмарності та мінімальній польотній видимості. Вонивідновили свої навики та отримали допуски для навчання та перевірки льотного складу в даних метеорологічних умовах.

Начальник армійської авіації – начальник управління армійської авіації командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Валентин Пістрюга підбив підсумки проведення зборів та поставив завдання - приділяти першочергову увагу безпеці польотів, не допускати надзвичайних подій та катастроф у новому навчальному році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ