Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зберігається тенденція до скорочення поголів’я ВРХ, однак зросло поголів’я птиці та свиней

У І кварталі цього року у Львівській області зберігалась тенденція до скорочення поголів’я ВРХ, однак збільшується поголів’я птиці та свиней. Про це Гал-інфо повідомили в ГУ статистики у Львівській області.
Cкорочення кількості великої рогатої худоби відбувалось у господарствах населення – на 24,6 тис. голів, або 7,0%, і у сільськогосподарських підприємствах – на 2,7 тис. голів, або 8,4%.

Збільшення поголів’я свиней зафіксовано лише у сільськогосподарських підприємствах – на 20,8 тис. голів, або 38,4%.

Суттєве зростання птахопоголів’я мало місце у сільськогосподарських підприємствах – на 954,2 тис. голів, або 35,4%; темп зростання у господарствах населення становив 0,4%.

Обсяг виробництва Львівщиною м’яса у І кварталі 2009 року становив 27,8 тис. тонн і зріс відносно відповідного періоду попереднього року на 1,8 тис. тонн, або на 6,9%.

Молока у січні-березні поточного року Львівщина виробила 91,8 тис. тонн, що майже на 7 тис. тонн, або на 7% менше відповідного періоду попереднього року.

За І квартал 2009 року в усіх категоріях господарств Львівської області вироблено 123,6 млн. штук яєць. Це на 1,6 млн. штук, або на 1,3% більше від показника відповідного періоду попереднього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ