Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині збільшено кількість екіпажів поліції на найбільш аварійних дорогах

Для запобігання загибелі та травмування людей у ДТП збільшено кількість екіпажів поліції на найбільш аварійних ділянках доріг, зокрема, державного значення. Про це повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Перекинувся у кювет: на Львівщині загинув водій "Опеля"

Так, протягом останніх чотирьох діб лише на автодорозі "Київ-Чоп" на території Львівської області сталося  4 ДТП, в яких загинули 3 осіб і травмовані 10. Серед них 2 дітей загинуло, 5 – травмовані.

Поблизу Львова зіткнулись два легковики і вантажівка: загинула дитина, ще двоє - в лікарні

Зокрема, збільшено кількість  груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини, а також екіпажів Управління патрульної поліції Львівської області.   Крім того, до патрулювання залучені співробітники батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Львівській області та підрозділу тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

В автотрощі поблизу Сколе загинула жінка з дитиною

Правоохоронці перевірятимуть дотримання водіями швидкісного режиму, правил обгону, проїзду перехресть та пішохідних переходів тощо. 

Виїхав на зустрічну: водій та двоє неповнолітніх постраждали у ДТП на Львівщині

Поліцейські вкотре закликають водіїв та інших учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, не виконувати ризикованих маневрів, користуватися пасками  безпеки та мотошоломами. Бережіть своє здоров'я  та життя!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ