Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині збільшилася кількість травмованих під час відпочинку на гірськолижних курортах

Порівняно з минулим роком майже вдвічі збільшилася кількість травмованих під час відпочинку на гірськолижних курортах, а це 232 особи (станом на 17 січня). Зокрема мова йде тільки про гірськолижні об’єкти Славська. Про це під час розширеної наради повідомив заступник начальника управління культури і туризму Львівської ОДА Андрій Клімашевський.
«У зв’язку з цим уже два роки функціонує на рівні області обласна комісія з перевірки канатно-крісельних доріг гірськолижних трас, — розповів Андрій Клімашевський. — Була проведена перевірка 14 об’єктів, і  на сьогодні,  на жаль, є серйозні зауваження, оскільки не виконуються доручення по Славську, не облаштована дорога на гору Тростян, і було кілька випадків, коли машини, які довозять туристів, переверталися». Як зазначив заступник начальника управління культури і туризму Львівської ОДА, не облаштовано належним чином травмопункт, проте медикаментами місцева лікарня забезпечується добре.
«Є велика проблема щодо контрольно-рятувальної служби, бо відсутнє спеціальне обладнання для надання першої допомоги травмованим», — зазначив Андрій Клімашевський.        
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ