Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині збудують тренувальну базу збірної для підготовки до Євробаскету 2015

Сьогодні, 4 лютого, заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Губицький провів нараду з питань підготовки інженерних мереж до тренувального комплексу з підготовки національної збірної команди у Сколівському районі Львівської області, який буде побудовано до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Згідно Державної цільової соціальної програми підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, тренувальний комплекс вартістю 143,0 млн.грн. будується  за кошти державного бюджету. Однак, фінансування робіт з проектування та будівництва інженерних мереж необхідно здійснити за рахунок місцевих бюджетів.

На нараді розглянуто пропозиції проектних установ щодо вартості робіт з будівництва інженерних мереж та джерел їх фінансування, оптимізації вартості будівництва електричних мереж та ремонту під’їзної дороги.

«Проблем із будівництвом інженерних мереж в нас немає і проектанти можуть приступати до роботи. Що ж стосується електромереж, то нам необхідно розглянути два варіанти та визначити найоптимальніший», – зазначив заступник керівника області.

Замовнику робіт – управлінню капітального будівництва облдержадміністрації доручено доопрацювати технічні умови та продовжити виконання проектних робіт.

За результатами наради В.Губицький доручив підготувати  звернення до центральних органів державної влади щодо виділення коштів на будівництво інженерних мереж з державного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ