Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зіткнулись три авто: травмовано п’ятьох осіб

25 січня о 9.15 годині на автодорозі сполученням Київ-Чоп водій автомобіля «БМВ E160», 40-річний житель Львова, рухаючись у напрямку до міста Стрия, здійснюючи маневр обгону справа, не врахував дорожньої обстановки, та скоїв ДТП, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, водій «БМВ» не впорався з керуванням автомобіля та скоїв зіткнення з автомобілем «Мерседес-Бенц Спринтер» під керуванням 45-річного жителя смт Дубове Тячівського району Закарпатської області, який рухався у попутному напрямку.

Після цього зіткнення водій автомобіля «Мерседес-Бенц Спринтер» виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Кіа» під керуванням 41-річного жителя міста Стрий, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Мерседес-Бенц Спринтер», 29-річний житель смт Дашава Стрийського району, а також водій і двоє пасажирів «Кіа», 45-річний житель міста Стрий та 50-річна жителька села Дуліби Стрийського району, – отримали тілесні ушкодження різної важкості та були доставлені у медзаклади Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ