Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зловмисники три дні рили підземний тунель, щоб проникнути до приміщення банку

У Бродах двоє зловмисників намагалися проникнути до банку через підземний тунель, який прорили у підвалі під установою. Впродовж трьох днів вони трудилися над тим, аби пробити отвір у бетонній підлозі банку. Якраз у тому місці, де знаходиться сейф із грішми.
25 січня, у неділю вночі тунель було практично завершено. Проте добратися до активів банку вони так і не встигли - спрацювала сигналізація.
Повідомлення про те, що хтось намагається проникнути до фінансової установи, надійшло на пульт Бродівського відділення державної служби охорони майже опівночі. І вже через дві хвилини працівники ВДСО прибули на місці події. Двері до банку були зачинені, слідів злому працівники міліції також не виявили. Вони оглянули територію довкола будівлі зі службовим собакою, обстежили всі виходи з установи. Коли один із охоронців підійшов до підвального приміщення, то побачив там двох чоловіків із мішком за плечима. Він попередив свого напарника про підозрілих незнайомців.
Проте зловмисники заздалегідь приготували собі запасний вихід з підвалу. Тож коли зрозуміли, що охоронці натрапили на їх слід, вибралися на вулицю через вікно, і почали втікати.
Одного з чоловіків охоронці затримали вже у парку, неподалік від місця скоєння злочину. Іншому вдалося втекти. Зараз він знаходиться у розшуку.
Як з’ясували оперативники, обоє „ведмежатників” – непрацюючі мешканці одного з сіл Бродівського району. Організатору цього злочину 30 років. І він вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку лісу. Останнім часом у чоловіка виникли фінансові труднощі – нічим було оплачувати кредит за авто. Тому й зважився на таку ненадійну авантюру. Ще й свого односельця, 22-річного молодика, підбурив до крадіжки банківських грошей.
Проти зловмисників порушено кримінальну справу за спробу крадіжки в особливо великих розмірах.
Повідомили „Гал-іnfо” у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ