Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зменшилась кількість розлучень

За останні десять років, згідно з даними Держкомстату, в Україні зафіксовано 58% розлучень, тоді як в країнах ЄС ця цифра становить 30%. Це свідчить про глибоку сімейну кризу, і головною причиною її є неприготованість пар до подружнього життя. Про це сьогодні, 27 грудня 2006 року, під час прес-конференції повідомив президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я», голова Ради спільнот християнських подружжів «Сім’я» та заступник голови комісії родини Львівської Архиєпархії УГКЦ Адріан Буковинський.
Як розповів Адріан Буковинський, протягом чотирьох останніх років у Львові функціонує 12 центрів приготування до Таїнства подружжя, які підготували вже 10 тисяч пар. Він також додав, що до 2003 року відсоток розлучень у Львові становив 52,9%, а з 2003 і до сьогодні — 39,3%.
У період з грудня 2002 року до грудня 2006 року у Львові було проведено 215 циклів занять з нареченими. Кожен з циклів складався з 18 занять.
Всеукраїнський благодійний фонд «Сім’я» своєю діяльністю покликаний сприяти піднесенню інституції сім’ї до її належної гідності та пошани; плекати культурні цінності української родини та формувати повагу і любов до своєї землі та народу тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ