Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знеструмленими залишаються 71 населений пункт

Станом на 08:00 год. сьогодні, 26 січня 2013 року, залишаються знеструмленими 54 населені пункти повністю та 17 частково у Жовківському, Сокальському, Радехівському та Яворівському районах. Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Відновлено електропостачання по електромережі напругою 6-10кВ у Кам'янка-Бузькому районі.

Нагадаємо, що станом на 08:00 год. вчора, 25 січня 2013 року, було знеструмлено 102 населені пункти повністю та 26 частково.

Сьогодні для відновлення електропостачання споживачам задіяно 295 працівників Товариства у складі 54 бригад та 69 одиниць техніки.

До ліквідації наслідків негоди додатково залучена техніка та працівники з інших структурних підрозділів ПАТ „Львівобленерго”, МНС, комунальних підприємств, ЗАТ „Електро”тощо.

Основними причинами вимкнень електромереж стали обриви проводів, тросів внаслідок інтенсивного намерзання ожеледі, а також падіння обледенілих дерев на лінії електропередачі.

Намерзання ожеледі на електроустановках та опорах ліній електропередачі ускладнює проведення аварійно-відновлювальних робіт.

ПАТ „Львівобленерго” вчергове звертається до мешканців Львівщини — будьте уважними та обережними!

Якщо Ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно:

  • не наближатися до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом;
  • організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ „Львівобленерго”;
  • терміново повідомити ПАТ „Львівобленерго” за телефоном (032) 239-24-55, 239-20-05 по місту Львову та області, 15-68 по місту Львову (цілодобово), або диспетчерські служби районів електричних мереж.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ