Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знову повінь, евакуювали 84 особи

22-23 січня в м. Турка, с. Завадівка та Явора Турківського району, внаслідок затору льоду на річці Стрий відбувся підйому рівня річок Стрий та Яблунька. В наслідок підйому були підтоплені автодорога Львів – Ужгород на протяжності 200 м, житлові будинки, присадибні ділянки, -- повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.
Зокрема у місті Турка піж топлено 26 домогосподарств (вода знаходилась в 14 житлових будинках, в 12 житлових будинках підтоплено підвали);
У селі Завадівка Турківського району підтоплено 55 домогосподарств, у 16-ти сімей військового містечка вода знаходилась в підвалах. Пошкоджено малі тонкі троси пішохідного переходу через р. Стрий.
У селі Явора Турківського району в 10 домогосподарств вода знаходилась в будинках.
Всього було підтоплено 107 дворогосподарств, а саме: 79 житлових будинків, 28 підвалів житлових будинків та 45 криниць.
Силами Турківського РВ та мобільною-оперативною групою ГУ МНС України в Львівській області з підтоплених будинків було врятовано шестеро осіб та дві особи з автомобіля, шість голів великої рогатої худоби, евакуйовано 1 автомобіль який знаходився у воді. Проведено евакуацію 84 чол. Загиблих немає. Станом на 10 год. затор льоду самоліквідувався, вода зійшла з присадибних ділянок та автодороги. Залишаються підтоплені підвальні приміщення житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ